Selecteer een pagina

Wil je graag een tweedehands bestelbus of bakwagen kopen? Dan is het belangrijk dat je meer over dit soort voertuigen te weten komt, voordat je er zomaar eentje aanschaft. Zodra je tweedehands voertuigen gaat kopen, is het een slim idee om eerst de verkoper na te trekken. Wanneer dit een betrouwbare partij blijkt te zijn, kun je een afspraak inplannen om het voertuig te komen bekijken en een proefrit te komen maken. Op deze pagina lees je wat de voordelen van een tweedehands bestelbus zijn en krijg je een aantal handige tips, waardoor je de aankoop veilig en zonder problemen kunt doorlopen.

Welke voordelen zitten er aan de aanschaf van een tweedehands bestelauto?

Ben je op zoek naar een kwalitatieve gebruikte bestelauto? Dan heb je vast al gemerkt dat een tweedehands voertuig altijd goedkoper is in de aanschaf dan een gloednieuw exemplaar. Het scheelt je vaak veel geld als je voor een occasion kiest. Verder kun je een tweedehands bus bij tevredenheid direct meenemen vanuit de garage of bij de verkoper vandaan. Je hoeft niet lang te wachten voordat de bestelbus voor je gemaakt is, die staat direct voor je klaar!

Verder kun je doordat je een tweedehands voertuig aanschaft vaak zelf kiezen waar je onderhoud laat uitvoeren. Nieuwe bestelbussen dienen de eerste jaren naar de dealer te komen voor onderhoud, anders kun je de garantie verliezen.

Met deze tips koop je een goede tweedehands bestelbus

Ben je van plan om een gebruikte bakwagen of bestelbus te kopen? Dan kan het handig zijn om vooraf tips te krijgen, zodat je geen kat in de zak koopt. Kies er bijvoorbeeld voor om de tweedehands bestelbus of gebruikte bakwagen bij een gecertificeerde BOVAG-garage te kopen. Dit soort garages kun je vertrouwen, aangezien zij aan de eisen voor een keurmerk voldoen. Verder kun je online reviews opzoeken van de garage waar je de tweedehands bus bij wil kopen. Vraag altijd of je de bus of bakwagen van tevoren mag bekijken, ook onder de motorkap.

Verder is het maken van een proefrit cruciaal, aangezien je dan kunt voelen of het tweedehands voertuig goed rijdt en je geen gekke geluiden hoort tijdens het rijden. Neem desnoods een vriend of familielid mee die meer verstand heeft van bestelbussen of bakwagens, zij kunnen je dan adviseren tijdens de aankoop ervan.